سورجی (بۆهه‌مووان)
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

المواضيع الأخيرة
» معلومات عن دراسة تخصص طب الأشعة | INFORMATION ABOUT MEDICAL RADIOLOGY STUDY ABROAD
نێوه‌ند كه‌وتنه‌ ناو له‌سه‌ریه‌كی ڕۆژووی كه‌فاره‌ت به‌هۆی نه‌خۆشیه‌وه‌ زیانی نیه Emptyالثلاثاء أبريل 10, 2018 10:59 am من طرف سورجي بؤ هه مووان

» معلومات عن دراسة تخصص طب الأشعة | INFORMATION ABOUT MEDICAL RADIOLOGY STUDY ABROAD
نێوه‌ند كه‌وتنه‌ ناو له‌سه‌ریه‌كی ڕۆژووی كه‌فاره‌ت به‌هۆی نه‌خۆشیه‌وه‌ زیانی نیه Emptyالثلاثاء أبريل 10, 2018 10:56 am من طرف سورجي بؤ هه مووان

» بحث حول إدارة الموارد البشرية
نێوه‌ند كه‌وتنه‌ ناو له‌سه‌ریه‌كی ڕۆژووی كه‌فاره‌ت به‌هۆی نه‌خۆشیه‌وه‌ زیانی نیه Emptyالثلاثاء أبريل 10, 2018 10:45 am من طرف سورجي بؤ هه مووان

» موضوع ترميم الآثار
نێوه‌ند كه‌وتنه‌ ناو له‌سه‌ریه‌كی ڕۆژووی كه‌فاره‌ت به‌هۆی نه‌خۆشیه‌وه‌ زیانی نیه Emptyالإثنين أبريل 09, 2018 12:17 pm من طرف سورجي بؤ هه مووان

» موضوع هندسة البرمجيّات
نێوه‌ند كه‌وتنه‌ ناو له‌سه‌ریه‌كی ڕۆژووی كه‌فاره‌ت به‌هۆی نه‌خۆشیه‌وه‌ زیانی نیه Emptyالإثنين أبريل 09, 2018 12:13 pm من طرف سورجي بؤ هه مووان

» موضوع الأسواق والمنشأت المالية "FMI
نێوه‌ند كه‌وتنه‌ ناو له‌سه‌ریه‌كی ڕۆژووی كه‌فاره‌ت به‌هۆی نه‌خۆشیه‌وه‌ زیانی نیه Emptyالإثنين أبريل 09, 2018 12:03 pm من طرف سورجي بؤ هه مووان

» تعريف نظم المعلومات
نێوه‌ند كه‌وتنه‌ ناو له‌سه‌ریه‌كی ڕۆژووی كه‌فاره‌ت به‌هۆی نه‌خۆشیه‌وه‌ زیانی نیه Emptyالإثنين أبريل 09, 2018 12:01 pm من طرف سورجي بؤ هه مووان

» موضوع عن علوم السياسية
نێوه‌ند كه‌وتنه‌ ناو له‌سه‌ریه‌كی ڕۆژووی كه‌فاره‌ت به‌هۆی نه‌خۆشیه‌وه‌ زیانی نیه Emptyالإثنين أبريل 09, 2018 11:59 am من طرف سورجي بؤ هه مووان

» موضوع عن الجمارك جمرك المالية
نێوه‌ند كه‌وتنه‌ ناو له‌سه‌ریه‌كی ڕۆژووی كه‌فاره‌ت به‌هۆی نه‌خۆشیه‌وه‌ زیانی نیه Emptyالإثنين أبريل 09, 2018 11:57 am من طرف سورجي بؤ هه مووان

بحـث

نتائج البحث

Rechercher بحث متقدم

دخول

لقد نسيت كلمة السر

نوفمبر 2024
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

اليومية اليومية

نێوه‌ند كه‌وتنه‌ ناو له‌سه‌ریه‌كی ڕۆژووی كه‌فاره‌ت به‌هۆی نه‌خۆشیه‌وه‌ زیانی نیه

اخبار نێوه‌ند كه‌وتنه‌ ناو له‌سه‌ریه‌كی ڕۆژووی كه‌فاره‌ت به‌هۆی نه‌خۆشیه‌وه‌ زیانی نیه

مُساهمة من طرف بختيار89 السبت أبريل 16, 2011 11:21 pm

نێوه‌ند كه‌وتنه‌ ناو له‌سه‌ریه‌كی ڕۆژووی كه‌فاره‌ت به‌هۆی نه‌خۆشیه‌وه‌ زیانی نیه

پرسیار :
له‌ڕۆژێك له‌ڕۆژه‌كانی ڕه‌مه‌زاندا جیماعم كرد له‌گه‌ڵ خێزانمدا، پاشان
دوای ڕه‌مه‌زان ده‌ستم كرد به‌گرتنی  دوومانگ ڕۆژووی كه‌فاره‌ت،
به‌رۆژووبووم هه‌تا په‌نجاوحه‌وت ڕۆژمم لێگرت، به‌ڵام له‌دوای ئه‌وه‌
تووشی نه‌خۆسیه‌كی قورس بووم كه‌ نه‌متوانی دوو ڕۆژ به‌ڕۆژووبم، به‌ڵام
یه‌كسه‌ر ده‌ستم كرده‌وه‌ به‌ گرتنی سێ ڕۆژه‌كه‌ی تر و هه‌ر شه‌ست
ڕۆژه‌كه‌م ته‌واو كرد، ئایا هه‌ر ئه‌وه‌نده‌ به‌سه‌ ؟

وه‌ڵام : سوپاس بۆ خوای گه‌وره‌ ومیهره‌بان ....

سوپاس
بۆ خوای گه‌وره‌ زۆر باشتكردووه‌، نێوه‌ند كه‌وتنه‌ ناو ئه‌و دوو مانگه‌
ڕۆژووه‌ی كه‌فاره‌ته‌وه‌ به‌هۆی نه‌خۆشیه‌وه‌ هیچ زیانێكی نیه‌، چونكه‌
نه‌خۆش كه‌وتن عوزر وبیانوویه‌كی شه‌رعی وڕێگه‌پێدراوه‌، بڕینی ئه‌و دوو
مانگه‌ ونێوه‌ند كه‌وتنه‌ نێوانیانه‌وه‌ به‌نه‌خۆشی زیانی نیه‌، كاتێكیش
كه‌ سێ ڕۆژه‌كه‌ت دواتر گرتۆته‌وه‌ ڕۆژووه‌كانت دروستن وكه‌فاره‌ته‌كه‌ت
ئه‌داكردووه‌ سوپاس بۆ خوای گه‌وره‌ .....

خوای گه‌وره‌ زانا و شاره‌زاتره‌ ...

سماحه‌تی شێخ عبد العزیز بن باز ( ڕه‌حمه‌تی خوای لێ بێت ) .

"فتاوى نور على الدرب" (3/1231)
بختيار89
بختيار89
ئه ندامى نوئ
ئه ندامى نوئ

عدد المساهمات/زماره ى به شداريه كان : 116

- مواضيع مماثلة